Getuța Sterp aruncă bomba! Adevărul despre prețurile produselor pe care le vinde mama Geta în piață a ieșit la iveală

Getuța Sterp a răbufnit, după ce foarte mulți oameni s-au plâns că produsele pe care mama Geta le vinde în piață sunt exagerat de scumpe. Sora lui Culiță Sterp nu a mai putut suporta criticile oamenilor și a dezvăluit adevărul din spatele prețurilor produselor mamei sale.

19 ian. 2024, 19:40
Getuța Sterp aruncă bomba! Adevărul despre prețurile produselor pe care le vinde mama Geta în piață a ieșit la iveală
Adevărul despre prețurile produselor pe care le vinde mama Geta în piață a ieșit la iveală

Adevărul despre prețurile produselor pe care le vinde mama Geta în piață a ieșit la iveală. După ce foarte multe persoane au spus că brânza și laptele pe care familia Sterp le vinde în piață sunt foarte scumpe, Getuța Sterp a le-a transmis cârcotașilor din mediul online un mesaj.

Citește și Getuța Sterp este gravidă. Primele imagini cu burtica, surprinse chiar de fratele ei

Adevărul despre prețurile produselor pe care le vinde mama Geta în piață a ieșit la iveală

Getuța Sterp muncește din greu alături de familia sa, de dimineață până seară ca să strângă bani. Și cum produsele pe care ei le vând în piață sunt realizate cu foarte multă muncă și prețurile lor sunt pe măsură.

Sătulă de glumele cârcotașilor din mediul online care au dezbătut intens prețurile produselor mamei sale, Getuța Sterp a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu mâinile sale muncite.

În imaginea respectivă se vede cum mâinile sale sunt aspre, iar pielea este uscată și zgâriată de la munca depusă la stâna de oi.

„Vedeți mâinile mele? Este foarte multă muncă atunci când fată oile. Dacă mai aud pe cineva că spune despre miei sau brânză că sunt scumpe, vă iau la bătaie, cu palmele astea”, a transmis Geta Sterp pe Instagram.

Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra

Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Recent, mezina familiei Sterp s-a măritat şi, potrivit tradiţiei, a părăsit casa părintească şi s-a mutat la soţul ei, Sebastian Crăciunescu, unde locuieşte împreună cu socrii.

Sora cea mică a lui Culiţă i-a făcut o vizită surorii ei, Ileana, care este măritată la rândul ei şi a întrebat-o despre viața de femeie căsătorită, dar și despre cum este să locuiești sub același acoperiș cu socrii.

Cele două surori au găsit fost prilejul perfect să povestească despre viaţa lor, având în vedere că în urmă cu câteva săptămâni, Getuţa s-a măritat și a plecat de acasă. Ileana a fost curioasă să afle cum se înțelege aceasta cu soacra ei, iar răspunsul ei a uimit-o.

Getuța Sterp se declară mulțumită de relația pe care o are cu socrii ei şi nu duce dorul de casă, deoarece locuiește foarte aproape de moșia mamei Geta pe care o vizitează des. La discuția celor două a asistat și Sebastian, care a ascultat totul, fără să scoată vreun cuvânt.

Ileana: Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: „Hai, mișcă-te odată”?

Getuța: Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri.

Ileana: Ești foarte aproape de casă, până și ideea asta te liniștește. Ne-a ajutat Domnul, că nici eu nu m-am măritat departe, suntem destul de aproape. Ce ne făceam dacă eram la sute de kilometri?!„.

Citește și Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”