Gheorghe Dincă a cerut să fie văzut de un medic în arest. Ce se întâmplă în celula criminalului

Gheorghe Dincă a cerut ajutor medical în arest. Criminalul din Caracal suferă de artroza şi ia tratament de specialitate. Boala i-a distrus articulaţiile de la picior prin urmare sunt semne de întrebare legate de cum a reuşit Dincă să le care în spate pe cele două fete. 

24 oct. 2019, 07:39
Gheorghe Dincă a cerut să fie văzut de un medic în arest. Ce se întâmplă în celula criminalului

Sunt date noi din ancheta de la Caracal. Gheroghe Dinca a cerut ajutor medical in arest. Mai precis, acesta a cerut tratament pentru artroza. Criminalul din Caracal are nevoie de medicamentatie pentru ca articulatiile unui picior sunt slabite.

Dinca ia tratament pentru artroza, insa acesta boala ridica un mare semn de intrebare: cum a fost posibil ca el sa le ridice pe cele doua fete si sa le plimbe prin curte pana la butoi desi articulatiile lui sunt slabite.

Gheroghe Dinca merge periodic la IGPR acolo unde este suspus unor interviuri psihologice si expertizelor comporamentale. Sunt deja peste 22 de ore de inregistrari cu Gheroghe Dinca in timp ce raspunde inrebarilor psihologilor.

Au apărut 22 de ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă. Ce le-a zis anchetatorilor. Totul a fost filmat

Sunt indicii ca Dinca este un criminal in serie care isi dezumanizeaza victimele, nici acum nu le spune fetelor pe nume, pentru el sunt in continuare fata numarul 1 si fata numarul 2.

Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în închisoare. Colegii îl ameninţă, îl scuipă şi înjură, în contextul în care este păzit non stop