Au apărut 22 de ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă. Ce le-a zis anchetatorilor. Totul a fost filmat

Sunt 22 de ore de înregistrări cu mărturiile criminalului Gheorghe Dincă, anunţă România TV. Psihologii continuă să se întâlnească cu Dincă şi să afle infromaţii. Au reuşit să îl facă să fie receptiv după ce au aflat informaţii despre el de la femeile din viaţa criminalului. 

23 oct. 2019, 12:15
Au apărut 22 de ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă. Ce le-a zis anchetatorilor. Totul a fost filmat

La trei luni de cand anchetatorii au desins acasa la Gheorghe Dinca, comportamntul acestuia este si acum studiat de psihologi. Pe toata perioada anchetei alaturi de Dinca a stat un psiholog de la Politia Romana, cel care i-a si intocmit analiza comportamentala.

Pana acum s-au strans nu mai putin de 22 de ore de inregistrari in urma interviurilor psihologice sustinute de Gheroghe Dinca, intalniri cu psihologi si discutii despre viata lui Dinca si ce l-a determinat sa comita cele doua crime.

Anchetatorii au fost ajutati de femeile din viata lui Gheorghe Dinca, care au fost audiate de procurori şi care au dat detalii despre sensibilitatiile criminalului. Astfel au reusit politistii si psihologii sa se apropie de el si sa il faca sa marturiseasca.

Surse din cadrul anchetei, citate de România TV spun ca Gheroghe Dinca este mandru ca procuroii DIICOT au chemat FBI sa il analizeze, astfel i-au crescut curajul si indrazneala.

Mai mult, Dinca stie deja ce probe au anchetatorii impotriva lui, dar analizele nu s-au incheiat in ceea ce il priveste, urmeaza inca o expertiza psihiatrica.

Un profiler FBI îl va studia pe Gheorghe Dincă. DIICOT a cerut ajutorul americanilor pentru a pătrunde în mintea monstrului din Caracal

Profilerul Poliţiei Române, care l-a analizat pe Gheorghe Dincă, a ajuns la concluzia că acesta nu acţiona singur la răpirea şi uciderea fetelor. Potrivit raportului întocmit de profiler, după zeci de ore de observaţii, analiza comportamentală induce faptul faptul că monstrul de la Caracal a avut complici.

Gheorghe Dincă a fost supus mai multor expertize în cadrul IGPR, el stând mai multe zile de vorbă cu specialişti, în urma discuţiilor întocmindu-se un raport al analizei sale comportamentale.

Potrivit România TV, raportul ar fi ajuns deja pe masa procurorilor DIICOT, iar în el se subliniază faptul că Gheorghe Dincă nu avea cum să acţioneze singur atunci când le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza.

Citeşte şi Imagini în premieră din butoiul lui Dincă. Ce a ars monstrul din Caracal, resturile sunt vizibile VIDEO

Din raportul întocmit de profiler rezultă că în timpul discuţiilor niciun muşchi nu i s-a mişcat pe faţă lui Dincă, acesta părând genul care nu are absolut nicio remuşcare, transmitea România TV, în urmă cu câteva zile. Este genul de om care nu suportă să i se răspundă şi să fie contrazis, au mai constatat specialiştii, iar când acest lucru se întâmplă reacţionează cu violenţă.