Gheorghe Dincă a devenit violent în închisoare şi refuză să mai discute cu anchetatorii

Gheorghe Dincă a făcut circ cu poliţiştii care îl anchetează, potrivit unor surse România TV. Mai mult, monstrul dinCaracal s-a plâns că a fost bătut de polițiști nervoși pentru că i-ar fi condu pe piste false. Violențele nu au fost însă confirmate de medici.

26 oct. 2019, 11:34

Gheorghe Dincă a început să îşi piardă cumpătul în arest. Dacă în primele zile ale detenţiei se plângea că a obosit să fie plimbat pentru a le explica procurorilor cum s-au petrecut ororile, acum Dincă a devenit violent în închisoare şi refuză să mai discute cu anchetatori. Potrivit unor surse România TV, ba chiar, în timpul audierilor, s-a ridicat de pe scaun şi a amenințat că nu mai declară nimic.

Mai mult, Gheorghe Dincă susţine că ar fi fost bătut de poliţişti imediat după începerea anchetei şi a depus chiar şi o plângere în acest sens.  

Gheorghe Dincă a cerut să fie văzut de un medic în arest. Ce se întâmplă în celula criminalului

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a comentat vehement informaţia că Gheorghe Dincă a depus plângere penală potrivit căreia a fost bătut în detenţie de poliţişti. El consideră că este un scenariu menit a-l proteja pe monstrul de la Caracal.

„Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-şi doreşte sufletul lui Dincă, procurorii îi pun la dispoziţie… cu excepţia doamnei Hosu”, a răbufnit avocatul Tonel Pop, la România TV

„Am văzut tot ce înseamnă filmări, examinare la care a fost supus Dincă. Am văzut toate imaginile, de când a intrat în cabinetele medicale, când era dezbrăcat. Am văzut cu ochii mei, nu avea vânătăi, semne. Avea tupeu, minte! Acest Dincă făcea pe victima, era penibil când le explica medicilor. Dincă e boierul acestei anchete şi procurorii îi cântă în strună”, a mai spus avocatul Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza şi Alexandra, a fost adus la începutul lunii august la INML la Bucureşti pentru o expertiză medicală deoarece bărbatul a acuzat că ar fi fost agresat de organele de anchetă în timpul percheziţiilor la locuinţa sa din Caracal. Potrivit unor surse România TV, expertiza legiştilor a aratat atunci că bărbatul nu are leziuni interne sau externe.

Au apărut 22 de ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă. Ce le-a zis anchetatorilor. Totul a fost filmat