Numele complicilor lui Dincă apar în Registrul de la Evidenţa Populaţiei. Răsturnare de situaţie, cum a reacţionat monstrul din Caracal

Numele celor doi complici despre care a vorbit Gheorghe Dincă în audierea de joi, Petruţa și Ştefan, au fost găsite în Registrul Național pentru Evidența Populației. Cu toate acestea, avocații susțin că atunci când i-au fost prezentate pozele cu cei doi, Dincă nu i-a recunoscut.

10 ian. 2020, 12:00
Numele complicilor lui Dincă apar în Registrul de la Evidenţa Populaţiei. Răsturnare de situaţie, cum a reacţionat monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă a ajuns la sediul DIICOT vineri, în jurul prânzului, pentru a studia ultimele două volume din dosarul său. În timpul audierilor de joi el a indicat două persoane, Petruţa şi Ştefan, care ar fi luat-o pe Luiza din casa lui. Anchetatorii au găsit la Evidenţa Populaţiei câteva persoane cu aceste nume şi datele oferite de Dincă, însă când fotografiilor lor i-au fost puse în faţă lui Gheorghe Dincă, acesta nu le-a recunoscut pe niciuna dintre ele.

Citeşte şi Avocatul familiei Melencu, acuzaţii grave: „Probele ADN despre Luiza au fost plantate în casă. De aceea s-a şi întârziat intervenţia”

Despre Petruţa şi Ştefan, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că i-a cunoscut într-un magazin. Femeia are 28 de ani şi este din Roşiori de Vede, iar bărbatul este mai în vârstă, aproximativ 40 de ani, şi este din Bucureşti. El a spus că după ce s-au cunoscut Petruţa a mers la el acasă, au întreţinut relaţii sexuale, iar ulterior ea s-ar fi îndrăgostit de el. Ulterior, după ce Dincă a răpit-o pe Luiza, ar fi întreţinut relaţii sexuale toţi trei şi după aceea au adormit. El spune că în timpul nopţii Luiza a fost luată de vecinul său Ştefan Risipiţeanu şi alte două persoane.

Gheorghe Dincă mai susţine că nu ar fi vrut să o lase pe Luiza să plece şi ar fi fost bătut de cei trei indivizi. El susţine că atunci când Luiza melencu a plecat de la el din curte aceasta era încă în viaţă.

Monica Melencu a spus la România TV că afirmațiile lui Gheorghe Dincă sunt similare celor pe care aceasta le-a susținut de la bun început. Totodată, femeia îi acuză pe procurorii DIICOT că au acceptat scenariul conform căreia fata a fost ucisă, din dorința de a închide cazul.

Nu că îl cred, cred ce am spus eu. Fata mea a fost traficată! Trebuie să vedem cine au fost acele două persoane. Totuși, eu nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă. Ei au mers doar pe pista asta, a incinerării. Cei de la DIICOT sunt incompetenți. Dacă el a luat-o, Luiza a fost dată la pont. El știe cui a dat-o„, a declarat Monica Melencu la România TV.