Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile despre moartea Alexandrei şi Luizei. Cine l-a instruit pe monstrul de la Caracal

Primul termen al judecării din procesul lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore în care monstrul de la Caracal s-a aflat față în față cu familia Luizei și Alexandrei. Judecătorii au verificat probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, conform România TV.  

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 10:05
Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile despre moartea Alexandrei şi Luizei. Cine l-a instruit pe monstrul de la Caracal

Noul termen în dosarul lui Gheorghe Dincă a fost stabilit pentru începutul lunii iunie.

Atât avocații familiilor celor două fete răpite, cât și avocatul lui Dincă au cerut refacerea anchetei făcute de procurori și, practic, neînceperea procesului. Magistrații urmează să ia o decizie.

Avocatul familiei Melencu a făcut declarații după primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă, acesta susține că monstrul de la Caracal a făcut dezvăluire incredibile.

”A spus cine l-a învățat când l-au torturat, doi polițiști care l-au amenințat și cu moartea și cu tortura. A dat momentele în care era să fie omorât de către un deținut la ordinul poliției. L-a salvat individul, i-a arătat medicamentele. A descris momentele de tortură, când a fost amenințat, a nominalizat doi polițiști care au creat întreaga poveste” , susține avocatul.

Citește și: Gheorghe Dincă, adus la tribunalul Olt. Monstrul de la Caracal neagă toate acuzaţiile UPDATE

Avocatul familiei Melencu susține că Gheorghe Dincă era vizibil emoționant în momentul în care a vorbea și nu era stăpân pe sine.

„Nu era stăpân pe sine, era destul de emoționat pentru că spunea lucruri teribile, pentru care și-a dat masca jos, și era foarte emoționat pentru că spunea adevărul. Își aducea aminte de momentele în care era torturat”, a mai declarat avocatul.

Mai exact acesta a dat numele și prenumele persoanelor care l-au învățat tot, care l-au instruit. Dincă a dezvăluit faptul că doi polițiști l-au amenințat cu moartea, cu tortura. A povestit cum era să fie omorât de un deținut la ordinul polițiștilor, însă acesta l-a cruțat. Dincă a descris cu lux de amănunte momentele de tortură și a nominalizat doi polițiști care l-au torturat.

Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost aduși la Tribunalul Olt, deși inițial aceștia trebuiau audiați în mediul online, prin intermediul unei videoconferințe. Procesul a început la ora 10:00, iar cei doi s-au aflat față în față cu familiile celor două fete, care doresc ca dosarul să se întoarcă pe masa procurorilor deoarece consideră că acesta este incomplet.