Gheorghe Dincă, o nouă victimă! Monstrul de la Caracal a recunoscut tot

Încă o minoră abuzată de Gheorghe Dincă. Monstrul de la Caracal a recunoscut într-o declaraţie dată în faţa anchetatorilor faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani aducă de Petruţa. Totul s-a lăst cu ameninţări din partea amicului său Ştefan.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 07:51
Gheorghe Dincă, o nouă victimă! Monstrul de la Caracal a recunoscut tot

Fapta a avut loc în luna aprilie a anului trecut, când fata de 15 ani adusă de Petruţa a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi. Ulterior, de acest lucru a aflat şi Ştefan, care atunci când a venit peste Gheorghe Dincă în casă l-a şi bătut şi i-a reproşat faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi riscă puşcăria. 

Pentru ca fapta lui Gheorghe Dincă să rămâne intre ei, monstrul de la Caracal a trebuit să plătească suma de 5.000 de euro. Toate aceste lucruri au fost consemnate într-o declaraţie dată în faţa procurorilor DIICOT. 

Citeşte şi: Omul care ştie cum sunt scoase fetele din ţară, o nouă înregistrare bombă. Care este legătura dintre clanul Baboi şi Cazul Caracal

În cazul acestei minore nu este vorba despre un viol ci despre un act sexual cu consimţământul fetei şi al celuilalt personaj, Petruţa. Însă, cu toate acestea, fapta lui Gheorghe Dincă este considerată penală.

O a doua cameră de tortură la Caracal

Descoperire şocantă, Gheorghe Dincă avea pregătită o a doua cameră de tortură,  în care plănuia să ţină fetele răpite. Anchetatorii au descoperit în casa groazei de la Caracal, după ce, iniţial era vorba doar despre o cameră de tortură situată sub atelier. Se pare că Gheorghe Dincă a improvizat o a doua cameră tocmai pentru a-şi ţine victimele cât mai departe de ochii lumii.

Citeşte şi: Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

Prima cameră era construită sub atelier, în interior anchetatorii au descoperit inele de fier încastrate în pereţi şi o saltea murdară pe care au trimis-o la expertiză. În cea de-a doua cameră, un pic mai mică decât prima, anchetatorii au găsit un butoi de plastic, care a fost trimis la expertiză pentru a vedea dacă există probe biologice.