Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

Soţia lui Gheorghe Dincă va fi chemată la DIICOT pentru a fi audiată într-unul din dosarele disjunse din cazul Caracal.  În perioada următoare, Elena Dincă se va prezenta în faţa procurorilor fiind vizată într-un dosar pentru trafic de persoane, conform România TV.  

RomaniaTV.net
01 feb. 2020, 18:48
Soţia lui Gheorghe Dincă, chemată de urgenţă la DIICOT. Va sta faţă în faţă cu criminalul din Caracal

Elena Dincă este vizată într-un dosar de trafic de persoane, în care trebuie lămurite mai multe aspecte, aceasta va fi audiată faţă în faţă cu Gheorghe Dincă deoarece aceştia au avut declaraţii în contradictoriu. Soţia lui Gheorghe Dincă a mai fost audiată de către procurorii DIICOT, în luna august a anului 2019, când a oferit autorităţilor detalii incendiare despre perioada pe care a petrecut-o alături de soţul ei, chiar în casa groazei.

Citeşte şi: Soţia lui Gheorghe Dincă a făcut mărturii incendiare în faţa anchetatorilor. Dezvăluiri în premieră despre monstrul de la Caracal

„De la data de 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24.05.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze.

De asemenea, Dincă le-a dat ordine clare familiei, prin care să nu discute cu nimeni despre nimic, totul pentru a abate atenţia anchetatorilor de la membrii familiei.