Gheorghe Dincă, ordine clare pentru membrii familiei: „Nu vorbiţi cu nimeni nimic”

Dezvăluiri teribile din dosarul de la Caracal, un dosar în care toate indiciile dovedesc faptul că s-a negociat la sânge. Dincă a făcut tot posibilul ca să abată atenţia anchetatorilor de la investigarea familiei, dar nu s-a lăsat până nu a obţinut şi anumite garanţii.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 19:51
Gheorghe Dincă, ordine clare pentru membrii familiei: „Nu vorbiţi cu nimeni nimic”

„Nu trataţi treburile cu indiferenţă şi tu şi Flori, că de aia am zis că trebuie. Şi să fie mami acolo, în caz că nu sunteţi, rămână cineva acolo” . Aşadar, cineva trebuia să fie mereu acolo, să supraveghe tot, în lipsa lui Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: Martorul care ştie unde au fost duse fetele face mărturisiri tulburătoare: „Dacă spui ceva, îţi pune pistolul la gât” AUDIO

„Pe tine te cheama Dincă Gheorghe Daniel, nu ai nicio treabă cu tata, şi tu şi mama. Sunteţi cu mine şi nu m-aţi uitat. Domnule e tata şi asta e, dar în rest nu e tata” , le mai spunea Dincă membrilor familiei. Acesta a dat directive clare familiei în cazul în care vor fi abordaţi de anchetatori.

„În rest nu vă feriţi, n-aveţi nicio treabă, nu vorbiţi cu nimeni nimica, că lumea e perversă şi înfloresc, nu-i vorba că spui ceva, dar nu ai probă.” , le mai spunea acesta familiei.