Martorul care ştie unde au fost duse fetele face mărturisiri tulburătoare: "Dacă spui ceva, îţi pune pistolul la gât" AUDIO

Publicat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 21:38 // Actualizat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 21:39 // Sursa: romaniatv.net

România TV a intrat în posesia unei înregistrări bombă, în care un martor cheie vorbeşte deschis şi cu elemente extrem de concrete despre soarta Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, după ce acestea au ajuns în curtea lui Gheorghe Dincă.

Martorul spune la România TV cine a lui fetele din curtea lui Gheorghe Dincă. Acesta vorbeşte despre clanul Baboi că ar fi implicat în traficarea fetelor, după ce acestea au ajuns în curtea lui Gheorghe Dincă. Astfel, pe Alexandra ar fi luat-o fiica lui Dincă şi ar fi dus-o direct la clanul Baboi, la Craiova, iar pe Luiza a luat-o fiul acestuia, ducând-o la graniţă.

Citeşte şi Gheorghe Dincă ameninţă România TV în scrisoarea către familia Melencu. Victor Ciutacu: "În locul procurorilor, mi-ar fi jenă"

Totodată, martorul vorbeşte şi de legăturile pe care Gheorghe Dincă le avea cu Oacă. "E pericol Oacă ăsta şi are mulţi, mulţi… Păi dacă spui ceva, imediat îţi pune pistolul la gât", spune martorul.

Înregistrarea completă în materialul video de mai jos:


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 ian 14:36
Răspunde | Votează email -1 email
Romania
E doar o stire falsa. Nimic concret, nimic adevarat.
29 ian 07:24
Răspunde | Votează email -1 email
Anonim
TLC a dat niste reportaje. Ja,ja inseamna ok,ok, ca nu e nimeni nebun sa -ti zica sa-i iei tot si de la mine si de la mama.Daca as fi zis ironic,suparata ca ne ia banii,asta nu insemna ca au dreptul sa ne ia.Asta e exterminare si distrugere de nervi si de neuroni,nu sefie. Fiestele nu sunt nici ele bataie de joc.Orice om responsabil ar fi reactionat sanatos ca om caruia i se da puterea in mana.Multumim pentru sustinere,intelegere si prietenie ,in numele intregii familii si a tuturor rudelor si cunoscutilor,ca sa ne ajutati sa fim,sa supravietuim,neraniti,asa cum ne-a lasat Dumnezeu.
1
EUR
4.8359
RON
07 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H