Gheorghe Dincă rămâne în închisoare. Judecătorii i-au prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile. Ce le-a spus Dincă magistraţilor

Gheorghe Dincă rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii de la Tribunalul București i-au prelungit mandatului de arestare în cazul Caracal pentru încă 30 de zile. Şedința de judecată a fost cu ușile închise pentru că Gheorghe Dincă nu a dorit să dea ochii cu presa.

RomaniaTV.net
15 nov. 2019, 10:22
Gheorghe Dincă rămâne în închisoare. Judecătorii i-au prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile. Ce le-a spus Dincă magistraţilor

„Ceea ce vă pot spune este ca inculpatul Dinca Gheorghe a fost de acord cu prelungirea arestarii preventive aşa cum a fost de acord şi dăţile precedente. S-a compotat normal ca de fiecare dată când apare în faţa judecătorului, iar de declarat nu a avut ce să declare decât că este de acord cu prelungirea măsurii de arestare preventivă. Procedura nu a durat mult, până în 10 minute. Practic, ca orice inclupat a stat în boxa acuzatilor si e păzit de garda, de politie”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, apărătorul lui Gheorghe Dincă. 

Gheorghe Dincă a fost arestat la sfârşitul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. După crime, trupurile celor două fete ar fi fost arse într-un butoi metalic din curtea lui Dincă din Caracal.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Citeşte şi Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. „A venit cu un cuţit lângă mine” VIDEO

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.
Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.