Gheorghe Dincă S-A SPOVEDIT în Ajun de Crăciun. Ce i-a spus preotului care l-a vizitat DUPĂ GRATII

Gheorghe Dincă s-a spovedit, în Ajun de Crăciun, în Penitenciarul Jilava, unui preot care l-a vizitat special după gratii.

24 dec. 2019, 17:31
Gheorghe Dincă S-A SPOVEDIT în Ajun de Crăciun. Ce i-a spus preotului care l-a vizitat DUPĂ GRATII

Gheorghe Dincă a cerut să discute cu un preot, căruia i-a mărturist, cel mai probabil, crimele pe care le-a comis.

Lovitură de teatru în „Cazul Caracal”. Ce probe apar în dosar: „Este o bătaie de joc incredibilă”

„Monstrul din Caracal” a recunoscut în faţa anchetatorilor că a omorât-o pe Alexandra Măceşanu în bătaie, într-un acces de furie, după ce adolescenta reuşise să pună mâna pe telefon şi să sune la 112.  Criminalul a mărturisit că şi „prima fată” a avut parte de aceeaşi soartă. Luiza Melencu a fost ucisă în bătaie, într-o criză de nervi a bărbatului, fiindcă insista să fie lăsată să plece. Gheorghe Dincă a mărturisit că „dorea s-o mai ţină”, deşi tânăra fusese violată în mod repetat, atât de către el, cât şi de către complicele Ştefan Risipiceanu, bărbatul arestat pe 27 noiembrie.

SCANDALOS! Ce a cerut Gheorghe Dincă în puşcărie. Detalii de ultimă oră din Penitenciarul Jilava

Procurorii îl pot acuza pe Gheorghe Dincă de omor calificat prin cruzimi, o faptă mult mai gravă pentru care Codul Penal în vigoare prevede închisoare pe viaţă. Până acum, din lipsă de probe, încadrarea juridică era pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pedeapsa prevăzută de lege pentru acest gen de faptă este între 6 şi 12 ani de închisoare.

Alexandru Cumpănaşu, audiat la Poliţie. Probe BOMBĂ în „Dosarul Caracal”: ce oameni grei l-au acoperit pe Gheorghe Dincă

Pentru celelalte fapte de care este acuzat Gheroghe Dincă, viol, lipsire de libertate şi profanare de cadavre, pedepsele sunt de până la 12 ani de închisoare.