Lovitură de teatru în „Cazul Caracal”. Ce probe apar în dosar: „Este o bătaie de joc incredibilă”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat la România TV că va contesta probele din dosar și îi acuză pe procurori că nu mai știu cine a luat unele declarații.

24 dec. 2019, 13:46
Lovitură de teatru în „Cazul Caracal”. Ce probe apar în dosar: „Este o bătaie de joc incredibilă”

Tonel Pop a ajuns la DIICOT pentru a studia „trei documente cerute în mod express”. Conform declarațiilor pe care le-a făcut la România TV, nu i-a fost prezentat niciunul dintre cele trei documente, explicația fiind aceea că nu sunt de găsit. Astfel, avocatul spune că procurorii nu mai sunt siguri dacă au luat, vreodată, declarațiile incriminate.

SCANDALOS! Ce a cerut Gheorghe Dincă în puşcărie. Detalii de ultimă oră din Penitenciarul Jilava

„Am venit astăzi la DIICOT pentru a studia trei acte cerute în mod expres, printre care declaraţia lui Arete, declaraţia cuscrului lui Dincă, procesul verbal de ridicare a imaginilor de la faţa locului de pe camere. Precizez că nici măcar unul dintre aceste documente nu mi-a fost prezentat, sub aspectul că nu le găsesc, nu le regăsesc, să le caut eu singur. Iar de unele declaraţii nu mai sunt siguri că le-au luat vreodată. Nu-şi mai asumă că le-au luat declaraţiile. În general nu se mai ştie nimic… Este noaptea minţii, o bătaie de joc incredibilă”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Alexandru Cumpănaşu, audiat la Poliţie. Probe BOMBĂ în „Dosarul Caracal”: ce oameni grei l-au acoperit pe Gheorghe Dincă

Tonel Pop a mai precizat că Gheorghe Dincă nu poate fi pus în libertate,dar există, totuși, și un risc.

„Nu cred că va fi pus în libertate. Îl vor acuza de alte infracțiuni, eventual de viol, răpire. Nu cred că îl vor lăsa în libertate. Dar nulitatea unor acte de procedură pot să-l achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav!”, a declarat Tonelş Pop.