Gheorghe Dincă, schimbare de look în arest. Cum a apărut monstrul din Caracal în faţa procurorilor

Gheorghe Dincă a apelat la frizerii Arestului central și le-a cerut să îi facă cioc. Așa și-a făcut apariția și în fața procurorilor DIICOT, când l-a dat în vileag pe vecinul și prietenul său, Gheorghe Risipiceanu, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
30 nov. 2019, 10:36
Gheorghe Dincă, schimbare de look în arest. Cum a apărut monstrul din Caracal în faţa procurorilor

Gheorghe Dincă şi-a schimbat iar declaraţiile în faţa anchetatorilor în dosarul Caracal. La ultimele audieri, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a ucis intenţionat pe Luiza şi Alexandra. Monstrul din Caracal şi-a schimbat total declaraţiile. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, şi Luiza a avut aceeaşi soartă ca Alexandra. Mai exact, Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza după ce s-a enervat că aceasta îl tot implora să o lase să plece. 

Klaus Iohannis intervine în cazul Caracal. Familia Luizei, primită la Cotroceni: „Domnule preşedinte, ajutaţi-ne! Să se facă dreptate”

După această declaraţie, procurorii vor putea să-l acuze pe Gheorghe Dincă de omor calificat. 

Vă reamintim că în cazul Luizei, procurorii au mai indetificat un bărbat pe care îl acuză de viol. Mai exact, procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Ştefan Risipiceanu, pe care îl acuză că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă. 

Avocatul complicelui lui Dincă: „Clientul meu nu recunoaşte nimic”

Fane este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe monstrul din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-a surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce a răpit-o. Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu, potrivit România TV