Gheorghe Mencinicopschi, internat la Spitalul Fundeni. Fiica sa spune că este un control de rutină

Publicat: Joi, 16 Iulie 2015 14:24 // Actualizat: Vineri, 17 Iulie 2015 00:39 // Sursa: romaniatv.net

Gheorghe Mencinicopschi a fost internat miercuri la Spitalul Fundeni din Capitală, secţia de Cardiologie, după ce a suferit o criză cardiacă, potrivit Antena 3.

UPDATE: Fostul manager al Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, care ispăşeşte o pedeapsă de 8 ani de închisoare la Penitenciarul Rahova, se simte bine şi nu a făcut stop cardiorespirator, aşa cum s-a zvonit. “Tata s-a internat pentru nişte analize de rutină. Ce-i drept că pentru el, care este cardiac şi purtător de stenturi, nu este prea confortabilă canicula, dar nici vorbă despre stop cardiorespirator. S-a simţit ceva mai obosit în ultima vreme, dar atât. Acest control era aprobat de mult de către conducerea Penitenciarului Rahova, însă abia acum l-a programat Institutul «C. C. Iliescu». Aici i-au fost montate tatălui meu ultimele stenturi şi tot aici este specialistul cardiolog care l-a mai consultat. Când am fost sunată de rude că au văzut la televizor că tata a făcut infarct, ne-am speriat teribil. Eu şi mama am mers la spital, dar nu ni s-a dat voie să-l vizităm. L-am întrezărit când s-a deschis uşa salonului şi ne-a făcut cu mâna. Ne bucurăm că până acum toate analizele tatei au ieşit bine. Valorile sunt în parametrii normali pentru situaţia lui. Mâine (n.r.- astăzi) va fi externat şi vom merge să-l vizităm la penitenciar”, a declarat Ioana Mencinicopschi, fiica cercetătorului, pentru ziarulring.ro 

Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), are montate cinci stenturi. El este internat sub pază la Spitalul Fundeni.

Gheorghe Mencinicopschi a ispăşit un an din pedeapsa de 8 ani primită în dosarul ICA. Mencinicopschi a fost condamnat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în inscrisuri sub semnatură privată, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Într-un interviu recent, fiica nutriţionistului povestea: "Canicula îi dă ceva bătăi de cap tatălui meu, având în vedere problemele lui cardiace. Recent, cei din penitenciar au fost în vizită la Muzeul Ţăranului. Tata a preferat să nu meargă pentru că era foarte cald afară. Celula are doar o fereastră şi nu au voie cu ventilator. Nici ladă frigorifică nu i-am putut duce pentru că nu este permis", spunea Ioana Mencinicopschi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dosarul ICA Dr Menci Gheorghe Mencinicopschi ICA
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iul 14:38
Votează email 0 email
...Capitală, secţia de Cardiologie, după ce a suferit o criză cardiacă, potrivit Antena 3. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7216
RON
25 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H