Gheorghe Mencinicopschi îşi pune averea la adăpost. Decizia DRASTICĂ luată de soţia nutriţionistului

Gheorghe Mencinocopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul ICA. Din acest motiv, soţia nutriţionistului a luat o decizie drastică.  

RomaniaTV.net
06 sept. 2014, 07:30
Gheorghe Mencinicopschi îşi pune averea la adăpost. Decizia DRASTICĂ luată de soţia nutriţionistului

Soţia nutriţionistului condamnat alături de Voiculescu a cerut în instanţă partaj, pentru ca ANAF să nu poată scoate la vânzare casa din Otopeni, estimată la o jumătate de milion de euro, potrivit România TV.

Soţia a depus o cerere pentru partaj la Judecătoria Buftea, încercând astfel să pună la adăpost averea familiei. Astfel, dacă partajul este acceptat, ea ar deţine jumătate din avere şi jumătate din casa din Otopeni pe care procurorii au evaluat-o la 500.000 de euro. În acest mod, celor de la ANAF le-ar fi foarte greu să o valorifice. Mai mult, ei ar putea să o vândă chiar familiei.

Citeşte şi DOCTOR MENCI mănâncă sănătos şi DUPĂ GRATII. Cum se comportă Gheorghe Mencinicopschi în ÎNCHISOARE

Rudele profesorului Gheorghe Mencinicopschi trec prin momente cumplite. Condamnarea la 8 ani de închisoare și sechestrul pus pe singura locuință a soților Mencinicopschi a reușit să-i doboare.
 
Mulți au plâns când au văzut ce i s-a întâmplat, dar el i-a iertat pe cei care i-au făcut așa ceva. S-a resemnat, a spus: «Dacă vreți să fiu vinovat, sunt vinovat, asta e, dacă așa se vrea, nu avem ce să facem, ne ducem crucea». Ce poți să faci? Cu cine să te bați? Ne-a nenorocit, ce să mai facem? Acum sunt în proces civil de partaj, am probleme mari. Pentru că mi-a luat jumătatea mea. Acum, pe mine de ce m-o fi băgat în toată povestea? Mai ales că această casă a fost luată pe banii părinților mei și din banii pe un apartament unde stăteam și pe care l-am vândut. Este o mare mizerie. Eu nu pot să-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au venit să mă dea încă afară din casă, dar nu poți să știi niciodată când pot veni. Probabil că nu se va întâmpla, că nu este confiscată casa, este numai sechestru pe ea. Și-așa mi-au evaluat-o la o sumă de nici castelul Peleș nu valora atât, 450.000 de euro, iar ea valorează 80.000 de euro, iar cu teren, 130.000 de euro. Nu știu cum au făcut această evaluare și cine a evaluat-o„, a spus Doina Mencinicopschi.