Gheorghe Ştefan, transformare radicală la aproape 71 de ani. Cum arată acum celebrul „Pinalti” FOTO

Gheorghe Ștefan, o figură cunoscută din Liga 1, revine pe stadion într-o apariție surprinzătoare. Cu o viață marcată de suișuri și coborâșuri, fostul patron la Ceahlăul Piatra Neamț pare să-și fi găsit liniștea în galeria de fotbal.

01 apr. 2024, 10:15

Gheorghe Ştefan, transformare radicală la aproape 71 de ani. Fost patron al celor de la Ceahlăul şi fost primar al oraşului Piatra Neamț, Gheorghe Ştefan pare să-și fi găsit liniștea în galeria de fotbal. La vârsta de aproape 71 de ani, cel supranumit „Pinalti” reapare în lumina reflectoarelor, dar într-un rol diferit. De la o viață publică tumultoasă, cu probleme legale și perioade petrecute în închisoare, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor, stabilindu-se la Piatra Neamț, scrie iamsport.ro.

Citeşte şi: Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: „Nici în Dubai nu vezi aşa ceva”

Cu toate acestea, pasiunea pentru fotbal rămâne vie în inima sa. Așa că a fost surprins pe stadion, susținând echipa sa preferată, Ceahlăul Piatra Neamț. Gheorghe Ștefan a asistat la meciul Ceahlăul – Metaloglobus, scor 1-2, din Liga 2, şi a fost surprins de jurnalistul Gelu Crăcană în imagini care ilustrează o transformare evidentă față de perioada sa de glorie ca patron de club.

Gheorghe Ștefan a fost primar în Piatra Neamț în perioada 2004-2014 și are la activ mai multe condamnări pentru fapte de corupție. În 2016, el a primit o condamnare de 6 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat în celebrul dosar Microsoft. În 2017, a primit 3 ani de închisoare într-un dosar în care au fost anchetate ilegalități în finanțarea PDL. În 2018, Gheorghe Ștefan și-a trecut în palmares încă o condamnare: 3 ani și 3 luni de închisoare pentru implicare într-un caz de spălare de bani și acte necompatibile cu funția. După o pauză de 3 ani, în 2021 a primit o condamnare definitivă de 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare.