Gheorghe Turda a rămas fără mii de dolari la o nuntă. Artistul a stârnit invidia colegilor: „Am făcut o figură mirilor”

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri impresionante despre evenimentele prin care a trecut de-a lungul vieții de artist.

08 nov. 2022, 15:46
Gheorghe Turda a rămas fără mii de dolari la o nuntă. Artistul a stârnit invidia colegilor: „Am făcut o figură mirilor”

Gheorghe Turda este unul dinitre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară din țară. Artistul a făcut mărtiurisiri despre cum a i-a surprins pe doi miri, la una dintre cele mai scumpe nunți de români, pentru Antena Stars.

Cântărețul a spus că în anul 1991 a fost invitat să cânte la o nuntă în Los Angeles, alături de mulți alți artiști cunoscuți din România, printre care Constantin Drăghici, Maria Ciobanu, Dumitru Farcaș și Corina Chiriac.

Părinții mirelui erau prieteni cu artistul, așa că acesta le-a făcut cadou un tablou făcut de un mare pictor de la noi.

Citește și: Gheorghe Turda, experienţă traumatizantă. Artistul a fost implicat într-un grav accident, a fost la un pas de moarte: „După ce s-a răsturnat mașina, am strigat „Ajută-mă, Doamne!””

„Am cântat în 1991 la Los Angeles la cea mai bogată nuntă de români din vremea aceea. (…) Au fost cei mai frumoși și cei mai mari artiști din vremea aceea. Ne-am adunat cu toți la această nuntă, Constantin Drăghici, marele cântăreț de muzică ușoară și de operetă, Maria Ciobanu, Dumitru Fărcaș, Corina Chiriac, Gheorghe Turda (…) Fiecare și-a exprimat partea artistică, dar eu am făcut o figură mirilor. Eu, fiind foarte bun prieten cu părinții mirelului, aveam anumite fotografii de familie cu ei și având un prieten foarte bun în România, un mare pictor, după o fotografie, pentru miri, le-a, comandat un tablou”, a declarat Gheorghe Turda.

Cadou de peste 10.000 de euro

Interpretul a oferit cadoul la miezul nopții, când a fost adus tortul, iar momentul a fost aplaudat de toți nuntașii, însă, a stârnit invidia celorlalți colegi de breaslă.

„La 12 noaptea, când s-a introdus tortul mirilor, eu am venit cu acest tablou și l-am oferit cadou din partea mea pentru miri. Toată lumea a aplaudat acest gest al lui Gheorghe Turda și am creat un pic de invidie între colegi. De ce nu le-am spus și lor să facă acest gest? (…) Numai eu știu cum l-am adus din București până în Los Angeles. Un tablou pictat de un pictor mare din România, Vasile Pop-Negreșteanu. Acum, la ora asta, fără exagerare, cel puțin 10 mii de dolari”, a mai spus artistul.

Tabloul pictat de Vasile Pop-Negreșteanu ar valora în prezent peste 10 mii de dolari.

Citește și: Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul încasează o sumă imensă în fiecare lună: „Am 55 de ani de activitate”