Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”

Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan. Artistul a pus-o la punct pe colega lui de breaslă, după ce a aflat că spune lucruri neadevărate. Cântăreața susține că totul s-a petrecut la scurt timp după ce a divorțat de soțul ei.

06 dec. 2023, 08:46
Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”
Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan

Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan. Cântăreața de muzică populară recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă de-a face cu vreun coleg de breaslă.

Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a spus Saveta Bogdan.

Citește și: Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani: „Înainte de Crăciun o să-mi injectez”

Gheorghe Turda neagă faptul că a cerut-o în căsătorie pe Saveta Bogdan

La aflarea veștii, Gheorghe Turda nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat o replică dură colegei sale de breaslă. Artistul susține că  nu este nimic adevărat din ce a declarat Saveta Bogdan. Totodată, a precizat că artista nu a fost niciodată pe gustul lui.

Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție. Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu.

Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech.ro.