Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani: „Înainte de Crăciun o să-mi injectez”

Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani. Cântăreața de muzică populară are de gând să sfideze trecerea timpului cu diverse tratamente mai mult sau mai puțin invazive. Chiar dacă nu a trecut pragul cabinetului medicului estetician până acum, a ajuns la concluzia că niciodată nu este prea târziu pentru o îmbunătățire a aspectului fizic

24 nov. 2023, 15:18
Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani: „Înainte de Crăciun o să-mi injectez”
Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani

Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani. Deși se poate lăuda cu un material genetic bun, artista și-a propus să-și mascheze ridurile de pa față cu ajutorul unor intervenții estetice. Artista și-a făcut deja o listă cu dorințele sale și vrea să le îndeplineasă înainte de Crăciun.

Citește și: Rețeta ciorbei de post. Saveta Bogdan a dezvăluit secretul: „Este foarte simplu de făcut, te ajută și la slăbit. O știu de la Benone Sinulescu”

Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani

Am făcut reclame, dar nu m-am înțepat cu acele, că mi-e frică să nu mă zbârcesc după. Dar s-ar putea să fac înainte de Crăciun. Vreau acid în buze, dar vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi”, a dezvăluit Saveta Bogdan pentru Playtech.ro.

Cântăreața a mai dezvăluit că are o rutină de îngrijire simplă și eficientă. În fiecare seară se demachiază complet și înainte de fiecare eveniment public își prepară o mască  facială din ingrediente naturale – un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie.

Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețele.

Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a mai declarat Saveta Bogdan.