Gheorghe Zamfir s-a căsătorit în secret cu iubita sa de 30 de ani

Maestrul Gheorghe Zamfir, în vârstă de 74 de ani s-a căsătorit în secret cu iubita sa, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca, în vârstă de doar 30 de ani. Din primele informaţii, se pare că cei doi şi-au oficializat relaţia care datează din 2008, într-un cadru extrem de intim.

RomaniaTV.net
26 ian. 2016, 15:16
Gheorghe Zamfir s-a căsătorit în secret cu iubita sa de 30 de ani

Potrivit Click!.ro, care au aflat de această veste de la avocata lui Gheorghe Zamfir, cei doi însurăţei au dorit să îşi oficializeze relaţia în cea mai mare discreţie.

„Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a mărturisit avocata maestrului, Geanina Munteanu-Millet.

Mai mult decât atât, contactat telefonic, Gheorghe Zamfir a confirmat informaţiile pe care sursa citată le avea şi a declarat că: „Am spus „Da” la primărie, iar restul va fi prin muzică: „Zamfir comes back””.

Citeşte şi  Gheorghe Zamfir riscă să nu se poată căsători cu iubita. Regula Bisericii care îl împiedică