Ghid pentru barbati: Cum sa te imbraci la prima intalnire

Femeilor le este destul de usor sa se imbrace la prima intalnire. O rochie cat de simpla, daca ii vine ca turnata, o transforma intr-o femeie sexy. O coafura lejera, putin machiaj, un pantof cu toc si este gata.

RomaniaTV.net
16 iul. 2019, 06:48
Ghid pentru barbati: Cum sa te imbraci la prima intalnire

Dar barbatii? Desi nu toti vor sa o recunoasca, si ei sunt la fel de doritori de a arata bine si de a face o prima impresie perfecta.

Iata un ghid care iti poate fi de ajutor pentru a sti cum sa te imbraci la prima intalnire.

Pasul 1: Unde mergi?

Tinuta depinde foarte mult de locul in care urmeaza sa mergi. E o intalnire sobra, cu cina, teatru sau opera? Sau e o intalnire lejera, un picnic sau o plimbare in parc. Sau poate o plimbare cu bicicleta?

Pasul 2: Pentru intalnirile sobre

Daca te-ai hotarat sa mergeti la teatru, opera sau la un alt eveniment care necesita o tinuta mai speciala, desi poate parea greu, nu este chiar atat de complicat sa alegi tinuta potrivita. O camasa alba sau una de o culoare mai deschisa, un sacou si o pereche de pantaloni kaki sunt o alegere excelenta. Sunt acceptati si jeansii inchisi la culoare. La incaltaminte sunt mai indicati pantofii maro decat cei negri si cei cu sireturi si nu cei fara. Atentie, primul lucru care va sari in ochii femeilor sunt pantofii murdari. De regula, femeile se uita la pantofi cand intalnesc un barbat pentru prima oara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.