Ghidul compatibilităţilor: Cum se înţelege Fecioara cu fiecare zodie în parte

Iată un ghid complet privind compatibilitatea Fecioarei cu celelalte zodii şi află dacă ai vreo şansă cu acest semn zodiacal.

RomaniaTV.net
15 mai 2018, 07:13
Ghidul compatibilităţilor: Cum se înţelege Fecioara cu fiecare zodie în parte

FECIOARA SI BERBEC

Aceste două zodii nu se potrivesc. Asta nu e din cauza faptului că nu îşi pot aprecia punctele forte sau punctele slabe, ci pentru că sunt opuse atunci când vine vorba de ceea ce au nevoie şi de modul în care procesează informaţiile. Fecioara are nevoie de siguranţă şi stabilitate, pe când Berbecul are nevoie de provocări şi stimulente constante. Fecioara gândeşte totul în detaliu, în timp ce Berbecul tinde să acţioneze impulsiv. Fecioara tinde să fie extrem de sensibilă, iar Berbecul nu excelează la asta. Cele două zodii nu scot ce e mai bun una din alta. În locul cuplului pe care toţi şi-l doresc la o petrecere, Fecioara şi Bernecul formează cuplul care deranjează pe oricine cu luptele lor nesfârşite şi aparent inutile.

FECIOARA SI TAUR

Cei doi pot forma o pereche care are potenţialul de a funcţiona. Ambele semne caută sigurnaţă şi stabilitate atunci când vine vorba de dragoste şi îşi fac timp pentru a o face să înflorească. Sunt ambii muncitori, hotărâţi şi atenţi. Cu toate acestea, Taurul este încăpăţânat, iar dacă se află într-o confruntare cu o Fecioară, orice dovadă pe care o aduce aceasta nu va reuşi să îi schimbe modul de gândire. Taurul este mai senzual şi mai indulgent decât Fecioara, iar asta ar putea să ajute sau ar putea să facă contrariul. Dacă Fecioara devine prea critică, Taurul ar putea să o ia prea personal şi ar putea afecta relaţia lor. Dacă Taurul ar putea fi destul de deschis să audă ceea ce spune Fecioara, fără să se înfurie, atunci relaţia ar putea funcţiona.

Citeşte şi Adevăruri DURE ŞI INCOMODE despre fiecare zodie. Ce nu suportă lumea la tine. Esti pregătit să citeşti?

FECIOARA SI GEMENI

Pe de-o parte, ambele semne comunică excelent şi sunt extrem de inteligente. Se conectează la nivel verbal şi cerebral. Ei sunt încântaţi atunci când poartă o conversaţie şi se vor simţi atraşi unul de celalălalt prin vorbele lor. Amândoi au un milion de idei şi opinii şi le place să le împărtăşească. Ceea ce nu au în comun este ideea de angajament. Gemenii vor ca lucrurile să fie mai flexibile, În timp ce Fecioarei îi place siguranţa prin blocarea lucrurilor şi rutină. Gemenii nu sunt atenţi la detalii, iar pentru o Fecioară asta înseamnă totul. Acest lucru poate duce la o oarecare neîncredere şi iritare în relaţie. Fecioara şi Gemenii trebuie să fie foarte corecţi şi să nu se judece unul pe celălalt, astfel relaţia ar putea să înflorească.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.