Ghinion: afacerea legală a lui Nuțu Cămătaru nu funcționează. Cum arată cifrele

După ce a ieșit din închisoare, a intrat prea mult în atenția presei și a devenit personaj monden, mai ales după ce Codin Maticiuc i-a scris o carte, Nuțu Cămătaru s-a văzut nevoit să facă bani și prin metode legale. Astfel, celebrul interlop a dat drumul la mai multe afaceri în România. 

02 mai 2023, 12:09
Ghinion: afacerea legală a lui Nuțu Cămătaru nu funcționează. Cum arată cifrele

Sursa de inspirație a lui Codin Maticiuc gestionează mai multe afaceri, direct și indirect. Numărul acestora este necunocut. Cert este că printre business-urile sale legale se numără o spălătorie tip „self-wash”

Prin intermediul punctului din Ferentari în care șoferii își spală singuri mașinile, familia cămătarilor încă nu a înregistrat profit. Firma lui Nuțu a ajuns la datorii de peste 100.000 de lei, scrie realitatea.net.

Nuțu Business SRL este firma împărțită între Nuțu Cămătaru și cei doi fii ai săi, Ion și Daniel. Compania are un singur angajat care vine să aprovizioneze spălătoria self-wash cu detergenți și să ridice jetoanele.

 

Spălătoria lui Nuțu Cămătaru, apreciată de clienți

 

Deși primește recenzii pozitive ale clienților și satisfacție pentru produsele lor de calitate, NTU Self Wash se află într-o situație financiară nefericită. Spălătoria a acumulat o datorie ce depășește 100.000 de lei, cu o cifră de afaceri de aproape 20.000 de lei și fără profit de arătat pentru aceasta. De asemenea, capitalul propriu are un sold negativ de -14.000 lei.

Ion Balint, pe numele lui real, este implicat în diverse afaceri de familie. El mai deține o cotă de 55% într-un magazin mixt situat pe șoseaua Sălaj, dar detalii specifice despre afacere nu sunt publice. În plus, Balint, împreună cu soția și fiul său, au înființat o bancă tip IFN în 2021. Totuși, din 2022, banca este inactivă, iar datele sale nu au fost publicate.

În 2019 a ieșit din închisoare Nuțu Cămătaru.