Ghinion EXTREM. Un bărbat a murit lovit de tren după ce şi-a prins piciorul în macaz VIDEO

Un bărbat din Buzpu a avut parte de un sfârşit groaznic. El a murit lovit de tren, după ce şi-a prins piciorul într-un macaz în timp ce încerca să traverseze calea ferată.

RomaniaTV.net
26 feb. 2014, 14:40
Ghinion EXTREM. Un bărbat a murit lovit de tren după ce şi-a prins piciorul în macaz VIDEO

Accidentul a avut loc în apropierea staţiei CFR Buzău şi a fost anunţat la 112 de o persoană care trecea prin zonă şi a observat corpul plin de sânge.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac verificări pentru a-l identifica pe bărbat şi pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. Primele ipoteze sunt că acesta fie s-a împiedicat, fie a rămas cu piciorul blocat între linii la schimbarea macazului.

Victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, era îmbrăcată sărăcăcios şi în buzunare i s-au găsit doar un telefon mobil şi câteva monede.

Trenul care l-a lovit i-a retezat un picior de la gleznă. Mecanicul de locomotivă a încercat să oprească trenul când, la ieşirea dintr-o curbă, l-a văzut pe bărbat pe linii, însă distanmţa de frânare a fost prea mică.

Potrivit stiridebuzau.ro, în zona respectivă se petrec deseori accidente, deoarece foarte mulţi oameni traversează calea ferată, cu toate că în apropiere este şi o pasarelă.