Ghinionul bărbatului care a lovit o vacă cu un Lamborghini Huracan în valoare de 180.000 de euro pe care abia îl câștigase

Grant Burnett a crezut că este cel mai norocos om din lume atunci când a câștigat un Lamborghini Huracan, însă ce s-a întâmplat după a fost o adevărată dezamăgire.

10 mart. 2023, 22:44
Ghinionul bărbatului care a lovit o vacă cu un Lamborghini Huracan în valoare de 180.000 de euro pe care abia îl câștigase
Un bărbat a intrat cu un Lamborghini Huracan abia câștigat într-o vacă

După ce s-a înscris cu 30 de euro la o tombolă, scoțianul Grant Burnett a câștigat o mașină de lux, și anume un Lamborghini Huracan, în valoare de 180.000 de euro.

Însă norocul său avea să dispară rapid. În mediul online au apărut fotografii cu mașina câștigată, avariată grav. În urma accidentului, bărbatul a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare, așa că a decis să reacționeze. Acesta a confirmat faptul că a fost implicat într-un accident, dar nu din vina sa, ci din cauza unei vaci.

Citește și: Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”

„Să termine cu mizeriile toți cei care spun că e vina mea că am mers cu 150 de kilometri la oră. Mașina s-ar fi dezintegrat dacă aș fi lovit ceva la o asemenea viteză. Nu a fost vina mea. O vacă a intrat pe carosabil, m-am învârtit și am lovit ceva”, a scris acesta, potrivit Marca.

Și compania care a oferit mașina Lamborghini Huracan a reacționat după ce a văzut ce s-a întâmplat.

Citește și: Lamborghini Aventador de 500.000 de euro sfințit de preot imediat după cumpărare în showroom! “Doamne ajută!” VIDEO

„E trist să vedem că unii oameni sunt fericiți că a avut loc un accident. Daunele mașinii pot fi reparate, bine că nu a fost nimeni rănit”, a scris compania.

Burnett a avut șansa de a alega între mașină și un premiu în bani în valoare de 115.000 de euro.