Ghinionul ireal pe care l-a trăit un om al străzii din Sibiu. Ce s-a întâmplat după ce a câștigat la păcănele

Scenariu parcă rupt din Caragiale trăit de un om al străzii din Sibiu. După ce a câștigat 2500 de lei la păcănele, bărbatul a trăit clipe de coșmar, în ziua în care ar fi trebuit să sărbătorească marele câștig.

30 ian. 2023, 23:25
Ghinionul ireal pe care l-a trăit un om al străzii din Sibiu. Ce s-a întâmplat după ce a câștigat la păcănele
Cum au gestionat autoritățile din Sibiu această situație

Viața bate filmul. Un bărbat din Sibiu a trăit parcă într-un scenariu de coșmar scris de Caragiale. După ce a reușit să câștige 2.500 de lei la păcănele, acesta care era om al străzii, ar fi vrut să sărbătorească însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar lucrurile au luat o întorsătură cât se poate de neplăcută.

Citește și: El e pilotul ucrainean de 24 de ani care și-a dat viața pentru a salva civili într-o misiune de luptă în Donbas. „A murit ca un erou”

După ce și-a încercat norocul la o sală de jocuri de noroc, omul străzii a vrut să sărbătorească, așa că a decis să sărbătorească cumpărându-și o sticlă de alcool. Ulterior, acesta ar fi vrut să petreacă noaptea la hotel, însă recepționera a refuzat să îl cazeze pe acesta. Ce a urmat a fost îngrozitor. În momentul în care a ieșit pe ușa hotelului, trei indivizi, cu vârste între 28 și 30 de ani, l-au atacat pe bărbat, l-au băgat într-o mașină, l-au bătut și l-au jefuit. Înntr-un final, atacatorii l-au abandonat pe o stradă departe de locul în care a avut loc atacul.

Cum au gestionat autoritățile din Sibiu această situație

„La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Sibiu.

Bărbatul a depus o plângere imediat după incident, iar autoritățiile au reușit să îi prindă pe cei trei agresori, pe care i-au adus la secția de poliție pentru a lămuri situația. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar soarta lor va fi hotărâtă în cel mai scurt timp. Din păcate, oamenii legii au reușit să recupereze doar 500 de lei, din cei 2.500 pe care aceștia îi furaseră. De asemenea, au mai putut să recupereze și telefonul mobil al victimei.

Citește și: Florin Călinescu, derapaj sexist la podcast-ul lui George Buhnici. „A fost ideea lui Adrian Sârbu să băgăm niște gagici mișto” VIDEO