Ghinoanele se ţin lanţ de Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu nu mai scapă de probleme

Fiica Andei Calugareanu pare urmarita de ghinion. Ionut a avut probleme de sanatate si si-a pierdut de curand locul de munca, iar ea se lupta cu kilogramele. In timpul sarcinii, dar si dupa ce a nascut, femeia s-a ingrasat alarmant si nu reuseste sa slabeasca.

15 iul. 2017, 14:30
Ghinoanele se ţin lanţ de Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu nu mai scapă de probleme

Ioana Tufaru se teme ca cel mai mare cosmar al ei va deveni realitate. Femeia se indreapta vertiginos spre greutatea pe care o avea inainte de operatia de micsorare a stomacului, ea cantarind acum in jur de 150 de kilograme. In urma interventiei chirurgicale la care a apelat in 2009, Ioana a slabit 113 kilograme, dar dupa ce a ramas insarcinata s-a ingrasat in timp record.

Si asta nu e tot. Ghinionul pare ca o urmareste la tot pasul pe fiica Andei Calugareanu. La inceputul anului s-a umplut de vanatai dupa ce a cazut pe trepte, la metrou, iar istoria s-a repetat si in urma cu trei zile cand, fara sa-si dea seama, s-a trezit in genunchi pe scari, in aceeasi statie.

„M-am uitat dupa pantofii unei femei, ca erau frumosi, si m-am impiedicat de o scara. Va dati seama cum a fost impactul avand in vedere ca eu am 150 de kilograme. Mi s-a mai intamplat si la inceputul anului sa cad pe scari. Ori sunt cu ghinionul dupa mine, ori ma injura cineva incontinuu, stiti cum se zice”, a declarat Ioana, precizeaza bzi.ro.