Ghiţă Ciobanul, acuzat că i-a dat ţeapă oierului care îi îngrijeşte turma

Ghiţă Ciobanul este cu siguranţă cel mai cunoscut cioban din România. Doar că faima îl aduce în atenţie şi cu lucruri mai puţin plăcute. Lucian Cimpoieru, unul dintre angajaţii celebrului Ghiţă Ciobanul, îşi acuză patronul că, după jumătate de an de muncă la stână, nu i-a dat toţi banii.

11 feb. 2014, 11:25

Ghiţă Ciobanul a ajuns protagonistul unui conflict care are ca obiect banii, scrie cancan.ro. Nimic pe lumea asta nu e gratis, spune bădiţa Lucian Cimpoieru, cel care, după ce i-a păstorit mioarele timp de doi ani şefului său, a rămas cu buza umflată.

Citeşte şi Ghiţă Ciobanul, declaraţie de antreprenor: „Important este să-ţi valorifici imaginea”

„Mi-a zis că banii sunt la muica lui, şi că eu să mă întorc la oi! I-am zis, cum să mă întorc la oi dacă tu nu mă plăteşti, sunt prostul tau? Am plecat de la Sighişoara şi am venit la Jina ca să păţesc asta? A avut mai mulţi ciobani, dar toţi au fugit când au văzut ca sunt puşi să îngrijească aproape 1.000 de oi. Eu am rămas, am rezistat că am familie de hrănit. Trebuie să-mi dea 1.200 de lei, restul de bani pe care aveam sa-i iau pentru o perioadă de aproape şase luni lucrată la el”, susţine ciobanul Cimpoieru.

Citeşte şi Cum arăta Ghiţă Ciobanul înainte să devină celebru FOTO

Ghiţă Ciobanul s-a arătat intrigat de acuzaţiile aduse, şi spune că angajatul său a fost plătit la zi şi nu mai are nicio datorie faţă de el.