Giani Kiriţă este în doliu. Mesajul publicat pe reţelele de socializare: „Odihnește-te în pace!”

Giani Kiriţă este în doliu, după ce a aflat vestea tristă, că rapper-ul Earl Simmons, cunoscut drept DMX, s-a stins din viață pe 9 aprilie, la o săptămână după ce a suferit un atac de cord. Sportivul se număra printre fanii lui şi regretă moartea artistului.

12 apr. 2021, 13:49
Giani Kiriţă este în doliu. Mesajul publicat pe reţelele de socializare: „Odihnește-te în pace!”
Giani Kiriţă este în doliu

Giani Kiriţă este în doliu. Melodiile lui DMX i-au marcat cariera de fotbalist lui Giani Kiriță. Acesta a postat o fotografie alături de rapper pe rețelele de socializare, însoțită de un text emoționant

Am ascultat melodiile lui încă de când jucam la Dinamo. Cam 20 de ani. De atunci, înainte de meciuri, ascultam cum mârâie în melodii și efectiv mușcam din adversar! Am fost la concertul lui când a venit în România! Odihnește-te în pace!”, a scris fostul fotbalist pe Instagram.

Giani Kiriţă este în doliu

DMX a decedat la vârsta de 50 de ani, după ce, în urma unui atac de cord, care s-ar fi produs din cauza unei supradoze, a fost dus la spital și internat la secția de terapie intensivă.

Citeşte şi: Giani Kiriță, implicat în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi. Declarații șocante făcute de un martor

Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu

Giani Kiriţă

a fost umilit de Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Bruneta a acceptat provocarea sosurilor iuţi şi a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Cel mai plictisitor bărbat la pat, pe care l-a avut, a fost nimeni altul decât fostul fotbalist Giani Kiriţă.

Andreea Tonciu nu a mai vrut să mânânce picant şi i-a permis prezentatorului să citească întrebarea a căruit răspuns a fost Giani Kiriţă. Vedeta spune că este adevărat presupunea că bărbaţii masivi şi tatuaţi sunt „degeaba”.

Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt… am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!„, i-a spus Tonciu lui Măruţă, care a citit ce scria pe foaie. Întrebarea era: „Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?„.