Giani Kiriță s-a mutat de pe teren direct în birou. Fotbalistul s-a făcut bodyguard

Celebrul fotbalist Giani Kiriță și-a schimbat domeniul de activitate, iar direcția pe care a luat-o acesta în carieră este cel puțin surprinzătoare. De pe teren, a trecut direct în birou. Iată cu ce se va ocupa fost fotbalist din „Ștefan cel Mare”.

06 feb. 2023, 12:48
Giani Kiriță s-a mutat de pe teren direct în birou. Fotbalistul s-a făcut bodyguard
Giani Kiriță a schimbat de mai multe ori domeniul

Fostul fotbalist din prima ligă, Giani Kiriță, a renunțat la terenul de fotbal și a trecut la munca de birou. Domeniul pentru care a părăsit stadionul din „Ștefan cel Mare”, Kiriță a ales un domeniu cel puțin surprinzător. Acesta a povestit jurnaliștilor de la Playtech mai multe despre noul job pe care îl are. După ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Giani Kiriță a început anul pus pe fapte mari. Acesta ocupă acum postul de director de marketing într-o firmă de securitate.

Citește și: Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. Ce studii a absolvit vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special”, a declarat Giani Kiriță.

Acesta a explicat că și pentru el aceasta este o foarte mare noutate și că acum învață „cu ce se mănâncă” acest domeniu.

„E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând!”.

Fostul fotbalist de la Dinamo nu a vrut să dezvăluie extrem de multe detalii despre firma cu care colaborează

„Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci.  Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!”, e de părere fostul dinamovist.

Kiriță a dezvăluit că nu are niciun fel de emoții, cu toate că noutatea este foarte mare, însă este foarte stăpân pe abilitățile sale, așa că nu este îngrijorat.

„Rămân încrezător, fiindcă știu ce pot!”.

Giani Kiriță a schimbat de mai multe ori domeniul

Nu este prima oară când Kiriță șochează cu schimbarea de direcție în plan profesional. În primăvara anului trecut, acesta debuta în seria luptelor din cușca MMA. Acesta a reușit să îl învingă în 2022, prin KO, pe Andi Constantin, un adveras cu 15 ani mai tânăr. Kiriță fusese antrenat însă de Ionuț „Pitbull” Atodiresei, un senior al acestui gen de lupte în ring, pe gustul publicului. Și în cadrul emisiunii „Sunt celebru scoate-mă de aici!”, Kiriță s-a făcut remarcat, poziționându-se pe locul al 2-lea în clasamentul final.

„Munca va fi muncă, dar, pe de altă parte, dacă voi primi noi propuneri pentru nu știu ce fel de emisiuni de televiziune, le voi analiza cu atenție. Și asta fiindcă nu se pune încă problema de a-mi agăța ghetele în cui și în acel domeniu!”, a conchis Giani Kiriță.

Citește și: STUDIU: Cum ne afectează telefonul creierul. De ce este greşit să îl ţinem pe birou sau pe masă chiar dacă nu îl folosim