Gică Hagi a pierdut procesul cu un celebru DEPUTAT. Ce a decis INSTANŢA

Gică Hagi a fost parte într-un proces cu un deputat celebru al României, dar a pierdut la primul termen. "Regele" trebuie să formuleze cererea în anulare a deciziei, la Judecătoria Constanţa, în termen de 10 zile.

24 nov. 2017, 07:06
Gică Hagi a pierdut procesul cu un celebru DEPUTAT. Ce a decis INSTANŢA

Gică Hagi a reclamat un ex-deputat PDL, pe motiv că acesta nu şi-ar fi plătit şederea la Hotelul Iaki. Completul de judecată a respins plângerea, scrie Cancan.

GICĂ HAGI, ofertă de 3 milioane de euro de la o echipă naţională calificată la CM 2018. Ce răspuns a dat REGELE

Şedinţa a avut loc la Constanţa, iar instanţa nu a ţinut cont de numele lui Gică Hagi şi i-a dat dreptate fostului deputat PDL Dănuţ Liga. Astfel, cererea privind emiterea unei ordonanţe de plată formulată de creditoarea Hagi Sport SRL în contradictoriu cu debitorul Dănuţ Liga a fost respinsă, fiind considerată drept neîntemeiată.

Totuşi, Gică Hagi mai are speranţe. În zece zile el trebuie să formuleze cererea în anulare a deciziei, la Judecătoria Constanţa.

Kira Hagi şi-a găsit SLUJBĂ în AMERICA. Unde s-a angajat fiica lui Gică Hagi

„Dacă obiectul dosarului îl reprezintă o ordonanţă de plată, atunci, probabil, Dănuţ Liga nu a plătit facturile după ce a stat cazat la Iaki. Pentru că societatea Hagi Sport SRL este cea pe care funcţionează hotelul. Deci, mai mult ca sigur, este vorba despre o datorie neachitată a ex-deputatului”, declara Florin Comşa, avocatul lui Hagi.