Gică Hagi este în doliu! A murit un om important de la Viitorul

Doliu pentru Gică Hagi: Viitorul a anunțat decesul lui Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ de la clubul patronat de fostul căpitan al echipei naţionale a României.

16 dec. 2020, 09:12
Gică Hagi este în doliu! A murit un om important de la Viitorul

Gică Hagi este în doliu după ce un om important de la echipa sa a murit. Viitorul a anunțat decesul profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ.

Doliu pentru Gică Hagi

„Odihnește-te în pace, nea Stelică! Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare. Condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul transmis de Viitorul.

 

Hagi, afectat şi de decesul lui Maradona

Gică Hagi a scris un mesaj emoţionant după ce a aflat că Maradona a murit. Liderul „Generaţiei de Aur” a publicat o fotografie din timpul meciului Argentina-România, de la Campionatul Mondial din Italia din 1990.

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!”, a scris Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Gică Hagi rupe tăcerea! Adevărul despre starea de sănătate a „Regelui” şi motivul real al retragerii de la Viitorul

Intrebat despre revenirea pe banca tehnica, Gheorghe Hagi, care a demisionat din functia de antrenor al Viitorului a dezvaluit ca desi a avut multe oferte, a ales sa ia o pauza, insa se pregateste de o noua provocare.  „Vreau o noua provocare, insa o voi face la momentul potrivit, atunci ma voi intoarce pe banca. Am primit multe oferte interesante sa revin pe banca tehnica, insa, in acest moment, mi-am dorit sa fac un pas inapoi”, a declarat Gică Hagi.