Gică Hagi lămureşte relaţia sa cu Simona Halep. Vezi ce spune Regele

Finanţatorul clubului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a ţinut să facă anumite precizări, în replică la un articol apărut în presa centrală, cu titlul "Cine ar fi crezut aşa ceva? El este finanţatorul secret al Simonei Halep".

14 iul. 2014, 09:03
Gică Hagi lămureşte relaţia sa cu Simona Halep. Vezi ce spune Regele

În contextul prezenţei Simonei Halep la turneul de tenis de la Bucureşti, în mass-media a circulat o informaţie potrivită căreia cea mai bună jucătoare de tenis a României a fost ajutată financiar la începutul carierei sale profesioniste de către Gheorghe Hagi.

Se spunea că fostul mare fotbalist i-ar fi oferit familiei, cu titlu de împrumut, suma de 500.000 euro, în anul 2012. Se spunea că banii au fost împrumutaţi pentru trei ani pe baza unei convenţii scrise, fără nicio dobândă, doar cu o condiţie. Dacă Simona intra în Top 20 în aceşti trei ani, atunci suma pe care trebuia să o returneze familia Halep lui Hagi se dubla.

Citeşte şi SIMONA HALEP: „Acesta e visul meu. Dar nu sunt speriată că nu s-a întâmplat încă”

În replică la aceste informaţii, Gheorghe Hagi transmite următoarele, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul academiahagi.ro: „Nu s-a pus vreodată problema ca eu să-i dau bani, fie şi cu împrumut, Simonei Halep. Sunt mândru de performanţele ei, o admir foarte mult, iar faptul că şi-a construit o frumoasă carieră şi a ajuns atât de sus i se datorează exclusiv ei şi muncii pe care a depus-o. E regretabilă apariţia acestui articol care este lipsit de veridicitate în ceea ce priveşte numele meu şi al sportivei care face cinste acestei ţări şi de care toţi suntem extrem de mândri„.

Citeşte şi SIMONA HALEP, cerută în căsătorie la finala turneului de la Bucureşti