Gică Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorţi a Euro 2020. Viitorul, eşec în ultimul meci al etapei

Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020, eveniment care a avut loc în urmă cu două zile, la Bucureşti.

RomaniaTV.net
02 dec. 2019, 21:12
Gică Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorţi a Euro 2020. Viitorul, eşec în ultimul meci al etapei

“N-am fost invitat la gală, dar nici nu era obligatoriu. Asta e, aşa s-a gândit. Întrebaţi-i pe cei de la federaţie. De ce să mă simt afectat? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Nimeni nu m-a invitat. Şi nu vorbim de ambasador, vorbim de invitaţie. Eu mă duc la Constanţa să produc jucători pentru România, să joace pentru România, restul contează mai puţin”, a spus Hagi în conferinţa de presă de după meciul din Liga I cu FC Botoşani, scor 0-1.

La Digi Sport, Gheorghe Hagi a afirmat că nu a urmărir tragerea la sorţi: “Nu m-am uitat la tragerea la sorţi. România joacă un baraj. Mai întâi vorbiţi de baraj, după aceea vorbiţi de altele”.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat luni seară, după meciul cu FC Botoşani, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa a fost nevoită să se adapteze la terenul dificil şi la condiţiile meteo, iar adversarii au câştigat fiind mai inspiraţi.

“Un meci cum era terenul. A trebuit să ne adaptăm, să jucăm cât mai simplu, mai direct. În prima repriză interpretarea nu a fost aşa de bună. În repriza a doua a fost mai bine. Am încercat, trebuia să ne adaptăm. Din păcate astăzi acolo în careu nu am băgat mingea cum trebuie. Ei puţine ocazii, noi mai periculoşi, dar asta e. Ei mai inspiraţi şi atât. Mergem acasă, o să jucăm cu Astra, dar eu ştiu doar că ei au avut trei zile pauză mai mult decât noi. Programarea a fost făcută bine. Ei au jucat acasă, noi jucăm în deplasare la sute de kilometri şi la trei zile avem meci”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere a aproape zece minute, cauzată de ninsoare.