Gică Hagi nu este interesat să preia echipa naţională. „Am început un proiect la Constanţa!”

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la FC Farul , a afirmat că a început un proiect la Constanţa în această vară şi deocamdată îl interesează ce se întâmplă la acest club, nu să preia echipa naţională a României.

19 nov. 2021, 15:56
Gică Hagi nu este interesat să preia echipa naţională. „Am început un proiect la Constanţa!”

Gică Hagi nu este interesat să preia echipa naţională. Antrenorul celor de la FC Farul Constanţa a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă a fost contact de cineva de la Federaţia Română de Fotbal pentru a prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale.

Gică Hagi nu este interesat să preia echipa naţională

„Am început un proiect la Constanţa. În vară s-a întâmplat un lucru important aici. Sunt aici, lucrez, încercăm să îl facem foarte bine. Nu e terminat, e la început aşa că mă interesează foarte tare ce mi se întâmplă aici la Constanţa şi ce facem aici deocamdată”, a răspuns Gică Hagi.

Gheorghe Hagi: „Refuz să cred că România nu are valori care să facă din nou ţara fericită”

Mirel Rădoi a anunţat după ce România a ratat calificarea la Cupa Mondială că nu va mai conduce echipa naţională. „Este un eşec această campanie pentru mine, că nu nu am reuşit să terminăm pe locul 2. Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. E normală decizia, dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Am luat decizia de a nu mai continua. Vă mulţumesc, a fost o plăcere doi ani şi jumătate, nu ştiu dacă de ambele părţi, dar am încercat pe cât posibil să vă răspund la toate întrebările, să fiu sincer şi fiţi aproape de copii aceştia pentru că merită! Hai, România!”, a declarat Mirel Rădoi.

România, în urma a treia la tragerea la sorţi pentru Liga Naţiunilor. Adversari de top pentru „tricolori”

Totuşi, Mirel Rădoi este prima variantă a FRF, chiar dacă în spaţiul public s-au vehiculat numele lui Gică Hagi, Dan Petrescu sau Victor Piţurcă.