Gică Hagi S-A ENERVAT RĂU! Comunicat oficial după câştigarea Cupei României

Gică Hagi a emis un comunicat de presă la două zile după ce Viitzorul a câștigat prima Cupă a României din istorie după finala cu Astra Giurgiu, cu2-1 după prelungiri.

27 mai 2019, 13:58
Gică Hagi S-A ENERVAT RĂU! Comunicat oficial după câştigarea Cupei României

Gică Hagi este e deranjat că în presă au apărut unele articole care conțineau formularea „Cupa a ajuns la Ovidiu”, în condiţiile în care Viitorul își dispută meciurile de pe teren propriu în oraşul cu o populație 15.000 de locuitori, aflat la 12 kilometri distanță de Constanța.

ASTRA – VIITORUL 1-2 în finala CUPEI ROMÂNIEI 2019. Hagi, încă un trofeu

„FC Viitorul își are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 208, iar la Ovidiu doar ne desfășurăm activitatea, în condiții foarte bune, într-o bază privată, pentru că acolo s-a putut construi.

Suntem campionii Constanței prin titlul cucerit în 2017 și câștigătorii Cupei României în 2019 și avem 22 de titluri naționale cu categoriile U9-U19, toate obținute pentru Constanța!

Am făcut cinste Constanței prin aceste performanțe care au dus la participări succesive în cupele europene, Champions League și Europa League.

Sperăm ca astfel de greșeli, voite sau nu, să nu se mai regăsească în articolele pe care le publicați și prin care se creează confuzie în rândul constănțenilor și al suporterilor în general. NOI SUNTEM CAMPIONII CONSTANȚEI!”, se arată în comunicatul emis de clubul lui Gică Hagi.