Gică Hagi vinde Viitorul. Cu cine negociază „Regele”, care vor fi noii patroni din fotbalul românesc

Șansele ca Gică Hagi să mai continue și din sezonul următor pe banca Viitorului sunt minime. Potrivit Gazetei Sporturilor, acesta discută acum nu doar posibilitatea de a pleca de la club, ci și cedarea a 49% dintre acțiuni.

03 mai 2018, 09:16
Gică Hagi vinde Viitorul. Cu cine negociază „Regele”, care vor fi noii patroni din fotbalul românesc

Potrivit sursei citate, hagi negociază vânzarea pachetului de acţiuni către patronii Dedeman, fraţii Dragoș și Adrian Pavăl. Aceştia se află pe locul 2 în topul Capital de pe 2017 cu o avere estimată la 1,1 – 1,2 miliarde de euro. Aceştia investesc deja în sport, fiind sponsori ai Simonei Halep și parteneri principali ai COSR. Cum „Regele” exclude vehement varianta de a pierde puterea în club, planul e să rămână acționar majoritar cu 51%, iar restul ar urma să fie deținut de cei doi oameni de afaceri.

Contactat de GSP, Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a răspuns: „Noi am avut în trecut o colaborare foarte bună cu cei de la Dedeman. Mai departe nu știu despre o colaborare de genul ăsta. Dar e posibil! Cine știe?„.

Deocamdată cele două părți au avut mai multe runde de negocieri, nu este stabilit nimic, dar sunt șanse mari ca afacerea să se facă.