GICĂ POPESCU, urmărit de ghinion în afaceri. Vezi ce avere mai are fostul fotbalist

Gică Popescu a fost urmărit toată viaţa de ghinion în afaceri. Popescu a avut planuri mai mult decât îndrăzneţe după ce s-a lăsat de fotbal, numai că aproape toate au eşuat. Presa scrie că înainte de condamnare, sportivul încerca disperat să-şi vândă din case pentru a lăsa bani familiei cât timp va sta în închisoare.

07 mart. 2014, 08:19
GICĂ POPESCU, urmărit de ghinion în afaceri. Vezi ce avere mai are fostul fotbalist

Gică Popescu s-a apucat de afaceri mai întâi în oraşul natal, Calafat, unde a construit un hotel de lux, informează România TV. Investiţia s-a dovedit greşită.

Citeşte şi Victor Ponta: Ca simplu cetăţean, susţin graţierea lui Gică Popescu. Ca premier, nu mă pronunţ

Şcoala de fotbal înfiinţată apoi a ajuns să fie executată de fisc din cauza datoriilor. Magazinul engros din Capitală, ridicat cu 10 milioane de euro, a fost închis până la urmă din lipsă de clienţi.

Citeşte şi Zgonea este PRO GRAŢIERE în cazul Gică Popescu: „Este un SIMBOL pentru mine”

Popescu mai voia să ridice un hotel de 4 stele în Bucureşti, dar a renunţat la plan. În 2008, fotbalistul avea o avere de 40 de milioane de euro, scria presa, dar apoi a urmat decăderea.

Ziarele scriu că înaintea condamnării, Gică Popescu încerca să vândă apartamentul din Palma de Mallorca, vila din Franţa şi casa din Constanţa, ca familia lui să aibă din ce trăi cât timp el va fi închis.

Citeşte şi Soţia lui Gică Popescu, în lacrimi la Rahova. Declaraţii emoţionante VIDEO