Zgonea este PRO GRAŢIERE în cazul Gică Popescu: „Este un SIMBOL pentru mine”

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat joi că Gheorghe Popescu reprezintă pentru el un simbol, susținând că va semna o petiție pentru grațierea acestuia în cazul în care va fi inițiat un astfel de demers.

06 mart. 2014, 16:45
Zgonea este PRO GRAŢIERE în cazul Gică Popescu: „Este un SIMBOL pentru mine”

„Gică Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal împreună, îl susțin 100%. Regret că justiția nu are și o componentă socială. Este un om care a făcut foarte mult bine României, cu care ne-am lăudat. Este cunoscut de 100 de ori mai mult decât orice politician din România. Gică Popescu, dacă te duci din Turcia până în Barcelona sau până în nordul Europei, toată lumea știe că a fost căpitanul Barcelonei și căpitanul echipei naționalei. Este un simbol pentru mine, ca oltean. Îl apreciez, sunt alături de familia sa”, a spus Zgonea.

Cerere de graţiere pentru GICĂ POPESCU. Sunteţi PRO sau CONTRA? VOTEAZĂ!

El a arătat că va semna o petiție privind grațierea lui Gheorghe Popescu.

„Ca cetățean al României, dacă va trebui să înaintăm o petiție pentru grațiere individuală către președintele statului român pentru Gică Popescu personal, aș semna-o și o să o semnez”, a afirmat Zgonea.

Premierul Victor Ponta regretă să-l vadă pe Gică Popescu după gratii

Pe 4 martie judecătorii Curții de Apel București au dat condamnări cu executare definitive în dosarul transferurilor din fotbal. În acest dosar, Gheorghe Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare.

Crin Antonescu va semna petiţia pentru graţierea lui Gică Popescu: Trebuie să ne preţuim simbolurile naţionale