GICĂ POPESCU ar putea fi ELIBERAT după moartea tatălui său. Vezi în ce condiţii

GICĂ POPESCU trece prin momente cumplite după moartea tatălui său, survenită brusc, marţi dimineaţă, în urma unui infarct. Fostul internaţional, condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor, are mari şanse să iasă din penitenciarul Rahova pentru a participa la funeraliile tatălui său, în baza Legii 275/2006.

13 mai 2014, 06:39
GICĂ POPESCU ar putea fi ELIBERAT după moartea tatălui său. Vezi în ce condiţii

Legea 275/2006 privind executarea pedepselor arată că persoanelor condamnate, indiferent de regimul de executare, li se poate acorda permisiunea de iesire din penitenciar pentru participarea „la inhumarea sotului/sotiei, unui copil, parinte, frate/sora sau bunic”. Permisiunea de iesire din penitenciar pentru astfel de situatii poate fi acordata pe o durata de cel mult cinci zile.

De asemenea, pot fi acordate astfel de invoiri numai detinutilor care au o buna conduita si au dovenit staruinta in munca sau in cadrul activitatilor educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, al instruirii scolare si al formarii profesionale.

Citeşte şi Gică Popescu munceşte la vulcanizare în închisoare

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi. Avea 72 de ani.

Constantin Popescu era acasă si i s-a făcut rău. Salvarea a fost chemata de urgenta, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Constantin Popescu suferea de mai multe afecţiuni cardiace şi de reumatism, iar in ultima vreme a suferit foarte tare din cauza condamnării fiului sau in DOSARUL TRANSFERURILOR. El a facut mai multe demersuri pentru ca fiul său să fie grațiat.

Gică Popescu, condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. El ar putea fin eliberat pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Citeşte şi Răzvan Burleanu, DECLARAŢIE ULUITOARE despre Gică Popescu