Gică Popescu ar putea reveni în fotbal. Unde şi-ar dori fostul căpitan al naţionalei să lucreze

Gică Popescu a vorbit despre posibilitatea de a se reîntoarce în fotbal, el neexcluzând revenirea la noua echipă a Craiovei.

09 mai 2017, 13:46
Gică Popescu ar putea reveni în fotbal. Unde şi-ar dori fostul căpitan al naţionalei să lucreze

Întotdeauna am spus că pentru mine Universitatea Craiova rămâne ceva special. A fost echipa unde eu am crescut, echipa pe care o voi iubi indiferent de situaţie toată viaţa mea. Aş fi onorat dacă aş primi o ofertă din partea Universităţii Craiova, dar lucrul acesta nu s-a întâmplat. Nu ştiu dacă Dan Petrescu a primit vreo ofertă, eu am vorbit ieri cu el şi nu mi-a spus nimic despre acest lucru. Ar fi o formulă care le-ar conveni spectatorilor„, a spus Popescu, într-un video live, realizat pe pagina sa de pe social media.

Gică Popescu a mai spus că Viitorul are prima șansă de a câștiga campionatul, dar și că elevii lui Gică Hagi au de suportat o presiune imensă provocată de acest meci dificil. „Îmi doresc să câștige Viitorul, dar va fi extrem de dificil. CFR este o echipă fără obiectiv, dar este compusă din jucători foarte buni, astfel că echipa lui Hagi trebuie să joace foarte, foarte bine pentru a câștiga. Este o presiune imensă. Steaua are meci acasă cu Craiova, de asemenea meci greu, iar Dinamo pare a avea cel mai ușor meci, pentru că Astra pare ieșită din rtim în acest moment„, a mai spus Gică Popescu.