Gică Popescu, depistat pozitiv cu COVID! Comunicatul Viitorului şi reacţia fostului căpitan al Barcelonei

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informaţie confirmată oficial printr-un comunicat dal formației dobrogene.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 18:11
Gică Popescu, depistat pozitiv cu COVID! Comunicatul Viitorului şi reacţia fostului căpitan al Barcelonei

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.

Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale” se arată în comunicatul echipei patronate de Gheorghe Hagi, prietenul şi cumnatul lui Popescu.

Contactat de echipa România TV, Gică Popescu a declarat că se simte bine, este momentan izolat la domiciliu şi aşteaptă instrucţiunile DSP.

De asemenea, fostul căpitan al naţionalei a afirmat că speră ca testul să fi indicat un rezultat fals pozitiv şi că urmează să refacă testul.

Citeşte şi: AUSTRIA – ROMANIA 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE la PRO TV în LIGA NATIUNILOR. Surprize în primul 11 al lui Rădoi. VEZI ECHIPELE