Gică Popescu ÎŞI FACE HOTEL Marriott în Bucureşti

Gică Popescu va pune în curând piatra de temelie a unei construcţii de lux în zona Titulescu din Capitală. Pentru a-şi pune în aplicare priectul de construcţie a unui hotel de lux, fostul fotbalist a cumpărat o stradă.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 08:21
Gică Popescu ÎŞI FACE HOTEL Marriott în Bucureşti

Fostul fotbalist Gică Popescu a semnat recent un parteneriat cu brandul Marriott International pentru a construi un hotel de 4 stele în zona Titulescu din Capitală, scrie cancan.ro. Investiţia se ridică la 20 de milioane de euro. Pentru că lucrările urmează să înceapă în curând, Gică Popescu a cumpărat singurele trei case care se aflau pe locul pe care va fi amplasat hotelul, dar şi terenul unei foste fabrici.

Courtyard Marriott Bucharest Hotel va fi încadrat în categoria 4 stele şi va avea 146 de camere, patru săli de conferinţă, bar, SPA şi spaţii comerciale. Lucrările de construcţie ar trebui să fie încheiate după 18 luni. „Sunt mulţumit că, după negocieri de foarte lungă durată, managementul Marriott International a considerat că un nou proiect marca Marriott în România este oportun şi de viitor„, a spus Gică Popescu.