Gică Popescu: „Lucrurile stau bine la stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf. Sper ca în octombrie să fie gata”

Gheorghe Popescu a scris miercuri pe Facebook că lucrările la cele trei stadioane din Bucureşti care vor găzdui meciuri de la Campionatul European 2021 “stau bine”, chiar dacă progresul a fost încetinit din cauza pandemiei, şi speră că arenele vor fi gata în octombrie.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 11:25
Gică Popescu: „Lucrurile stau bine la stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf. Sper ca în octombrie să fie gata”

„În februarie 2018, când am preluat funcţia de consilier al Prim-ministrului pentru Euro 2020, nu se bătuse vreun ţăruş la vreunul dintre cele 3 stadioane: Ghencea, Giuleşti, Arcul de Triumf. Ieri, am făcut o vizită pe toate cele trei arene destinate competiţiei devenită între timp, din păcate, Euro 2021. Ele nu vor dispărea după turneul european, ci vor rămâne aici spre folosirea lor de către echipele din fotbalul românesc. M-am bucurat să văd că lucrurile stau bine. Fotografiile o demonstrează. Sigur, după instituirea stării de urgenţă, operaţiunile au încetinit. Înaintea acelui moment datorat bătăliei cu inamicul numit COVID – 19, se lucra în trei schimburi. De exemplu, cel puţin la Ghencea şi la Arcul de Triumf, în acest moment se putea începe montarea gazonului. Cu reprogramarea competiţiei pentru anul viitor şi cu dificultăţile ivite din instituirea stării de urgenţă, aceste operaţiuni au fost amânate. Chiar şi aşa, sper că în luna octombrie cele trei stadioane vor fi gata. Să ne revedem sănătoşi!”, a scris fostul lider al naţionalei.

Citeşte şi: Bogdan Vintilă, audiat de POLIŢIE. Gigi Becali, ironii către oamenii legii: Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală?