Gică Popescu se chinuie în zadar să-şi vândă vila din Mallorca. Preţul proprietăţii a scăzut la jumătate

Gică Popescu se chinuie de mai bine de doi ani să-şi vândă vila din Palma de Mallorca, pe care a achiziţionat-o cu 15 milioane de euro. Acum, fostul căpitan al naţionalei a scăzut preţul de vânzare cu mai mult de jumătate, la 7 milioane de euro.

30 ian. 2015, 09:00

În 2013, cu un an înainte să fie condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu a scos la vânzare somptuoasa vilă pe care o deţine în Palma de Mallorca, o casă construită în vârful unei stânci, deasupra unui golf, cu un design impresionant, realizat de doi arhitecţi celebri.

Citeşte şi GICĂ POPESCU se luptă cu statul român. Îşi caută dreptatea la CEDO şi cere despăgubiri uriaşe

Casa are o suprafaţă totală de 450 de metri pătraţi şi un teren aferent de 2.500 de metri pătraţi, pereţi transparenţi, de sticlă, cinci dormitoare, patru băi, terasă şi o piscină exterioară. Ea a fost cumpărată de Gică Popescu în 2009, cu 15 milioane de euro.

Potrivit wowbiz.ro, după ce afacerile sale imobiliare şi în energia eoliană au început să scârţâie, Gică Popescu a luat decizia să vândă casă din Mallorca, al cărei preţ, din cauza crizei din Spania, a ajuns la doar 7 milioane de euro. Cu toate acestea, clienţii nu s-au înghesuit să o cumpere, dar Gică Popescu speră ca, după ce va ieşi din închisoare, să se ocupe personal de tranzacţie pentru a face rost de bani lichizi.

Citeşte şi Gică Popescu, ELIBERAT în MARE SECRET