Anunţ DUREROS făcut de Gică Popescu ÎN DIRECT

Gică Popescu a anunţat că a ieşit complet din fotbal şi că nu intenţionează sa revină în sportul care l-a făcut celebru.

28 sept. 2016, 06:45
Anunţ DUREROS făcut de Gică Popescu ÎN DIRECT

Gica Popescu a declarat ca si-a pierdut entuziasmul care l-a facut sa se implice in alegerile FRF din 2014.

„Eu nu am vrut sa candidez la presedintia FRF. Dar lumea a spus ca noi, cei care am fost reprezentantii Generatiei de Aur, sa ne implicam. Am avut un proiect la care am lucrat foarte, foarte mult. Si aveam cu totii mult entuziasm. Toata echipa din jurul meu avea o ambitie nemaipomenita. Acum, mi-a disparut acel entuziasm complet, putin probabil sa mai apara. Nu mai simt ca trebuie sa fiu presedintele FRF. E foarte greu sa mai gasesc resorturile necesare. Nu am niciun gand sa revin in fotbal. E posibil sa nu ma intorc niciodata”, a declarat Gica Popescu la Digi Sport.

Gica Popescu era favoritul alegerilor FRF din 2014, insa nu a mai ajuns sa candideze. Fostul international roman a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu o zi inaintea scrutinului.

Razvan Burleanu, o persoana venita din afara fotbalului profesionist, a ajuns sa castige alegerile si sa ii urmeze in functie lui Mircea Sandu.