Giganţii Internetului se vor şi distra la Bucureşti

Lucruri noi legate de lumea spectaculoasă a tehnologiei vor fi dezvăluite, la Bucuresti, de giganţii Internetului din întreaga lume. Facebook, Google, Yahoo, Youtube, Skype, Micosoft, agenţii de creaţie digitale precum şi producătorii unor jocuri celebre vor fi aici în 6 şi 7 iunie.

RomaniaTV.net
01 iun. 2013, 11:21

Dar ICEEfest – festivalul dedicat industriei digitale şi interactive din Europa Centrală şi de Est – va fi şi un bun prijej de distracţie!

Celebrităţi precum Horia Brenciu sau Marius Moga nu vor lipsi din agenda festivalului, ei urmând să discute alături de reprezentanţi ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relaţia cu fanii şi industria muzicală.
 
Jeff Leach, un popular stand-up comediant şi DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului. Jeff a mixat şi produs pentru Ministry of Sound şi Island Records şi este un colaborator permanent al unor emisiuni difuzate de BBC, ITV, Channel 4 şi 5. Interviurile sale cu Lady Gaga precum şi apariţiile alături de Alice Cooper i-au consolidat cariera. Jeff va susţine şi un show de stand-up comedy în seara zilei de vineri, 7 iunie, de la oră 18.00, pe scenă ICEEfest şi, în plus, va fi DJ-ul petrecerii private a evenimentului.

Oameni de creaţie şi comedianţi locali se vor adună la “Viral Movie Night”. 90 de minute de proiecţii cu cele mai amuzante sau stupide clipuri care au făcut trafic uriaş pe YouTube vor fi comentate şi analizate de Teo, Sergiu şi Micutu împreună cu oameni de creaţie cunoscuţi precum Bogdan Naumovici sau Dragos Muşat, adică omul din spatele lui Tetelu de la Catavencu şi colaborator “Divertis”. Lor li se va adăugă Mikey H., adică Mihai Holos, cel care face sute de mii de vizualizări în fiecare săptămână cu show-ul lui viral, “Doză de Haş”.

În plus, fetele de la şcoala de dans Performers – cunoscute publicului şi după apariţia la “Românii au Talent”, că “Performers Crew”, vor dezmorţi atmosfera între prezentările serioase ale festivalului.

Detalii şi ultimele bilete disponibile se găsesc pe site-ul oficial, www.iceefest.com.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi se va desfăşura săptămână viitoare, între 6 şi 9 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.