Gigel Frone, finalistul de la Românii au talent, trăieşte pe picior mare. Cu ce se ocupă în prezent

În urmă cu nouă ani, Gigel Frone stârnea ropote de aplauze pe scena Românii au talent. Între timp, artistul s-a orientat și spre zona de regie de film și nu-i merge rău deloc din punct de vedere financiar, din moment ce, de ani buni, locuieşte la hotel.

27 iul. 2021, 14:38
Gigel Frone, finalistul de la Românii au talent, trăieşte pe picior mare. Cu ce se ocupă în prezent

Gigel Frone este chemat să cânte la petreceri private și la tot felul de evenimente unde cântă orice i se cere. Pandemia i-a dat puţin planurile peste cap, totuşi nu l-a afectat în mod semnificativ.

Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare.

Pe 1 august am la Ploiești. Dar pe lângă cântari, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film „Viață dublă” se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori„, a declarat finalistul de la Românii au talent pentru ciao.ro

Ce tarife percepe Gigel Frone la evenimentele la care cântă

Artistul spune că se descurcă cu banii și că nu are un preț fix la petreceri. Tariful pe care-l percepe este negociabil, în funcţie de mai mulţi factori.

Citeste si Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO

Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara.

Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi. În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac„, a mai declarat finalistul sezonului 2 Românii au talent.

Motivul pentru care a ales să locuiască la hotel

Mulți ani, Gigel Frone a locuit la un hotel de lângă Gara de Nord, în Capitală, unde plătea 70 de lei pe noapte. Când a venit pandemia însă, artistul s-a văzut nevoit să se mute la un alt hotel din altă zonă a Bucureştiului, unde prețul pentru o noapte este aproape dublu.

Artistul are, însă, toate motivele să locuiască în hotel şi să nu ia în calcul varianta închirierii unei locuinţe.

Nu mai stau la hotelul de lângă gară. M-am mutat, plătesc 130 de lei pe noapte. Dar îmi convine că mi se face curat în cameră, mi se spală hainele, am baie proprie, tv, internet. Mai bine așa la hotel decât în chirie că nu știi când te dă afară. Aici am toate condițiile„, a adaugat Gigel Frone.

Citeste si Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu. Alimentul la care nu poate renunța