Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Care este starea patronului de la FCSB: „Am fisură la coastă, port corset!”

Gigi Becali a fost implicat într-un accident petrecut pe 12 noiembrie în zona localității Dobroești, în care autoturismul său a derapat și a ajuns într-un șanț. Evenimentul a fost raportat autorităților de către o unitate spitalicească, unde patronul celor de la FCSB s-a prezentat în noaptea de duminică spre luni, la ora 01:10, declarând că a fost victima unui accident rutier.

13 nov. 2023, 15:33
Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Care este starea patronului de la FCSB: „Am fisură la coastă, port corset!”
Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Care este starea de sănătate a patronului de la FCSB

Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Polițiștii, sesizați de spital, au identificat victima ca fiind un bărbat în vârstă de 65 de ani, confirmând ulterior că acesta este Gigi Becali, șoferul implicat în incident. Latifundiarul din Pipera a fost supus testelor pentru alcool și substanțe psihoactive, cu rezultate negative. Cu toate acestea, investigațiile continuă pentru a determina dacă au fost implicate și alte persoane în accident.

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Citeşte şi: Gigi Becali, testat la poliție de alcoolemie și antidrog după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea posibililor participanți la trafic și stabilirea detaliilor exacte ale evenimentului rutier. Un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis în acest sens.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat IPJ Ilfov.

Gigi Becali a relatat că a evitat un impact cu alt vehicul, intrând în șanț, după ce l-a depășit pe acesta, iar șoferul depășit a încercat la rândul său să-l depășească fără să se asigure. Autoturismul său a suferit avarii doar la nivelul roților. Patronul lui FCSB a solicitat consultarea imaginilor de pe camerele video pentru a susține versiunea sa și pentru a identifica celălalt șofer implicat. Cazul este în continuare sub observație, iar detaliile suplimentare vor fi dezvăluite pe măsură ce ancheta progresează.

„Am o mică fisură. Mi-am pus un corset și am plecat la biserică, la sfințire. Da, am făcut RMN și am o mică fisură la coastă. Nu e grav. Chiar dacă e grav, când ai bărbăție suporți tot, inclusiv durere. A greșit (n.r – celălalt șofer). Eu nu fac rău oamenilor. O să-l prindă pe camere. Eu o să dau și camerele mele de la mașină, dar problema e că el a venit în lateral. Dacă era în față, îl vedeam pe camera de la mașină. Eu eram în depășirea lui când el a intrat. Aveam două soluții. Instinctul a fost să feresc omul și să intru în șanț”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.